Zit je met een vraag? Vind hier eenvoudig het antwoord.

Is Ameauré® écht een beschermde merknaam? -

Ja. Je hebt ™ en ®. ™ staat voor een ongeregistreerde merknaam. Je mag ™ altijd gebruiken voor doeleinden om je merk veilig te stellen én je hebt er geen officiële goedkeuring voor nodig. Juridisch gezien heeft een ™ geen echte waarde. ® daarentegen staat voor een beschermde en geregistreerde merknaam op basis van absolute gronden. Ameauré ® is dus een beschermde merknaam.

Waarom is die ® zo belangrijk? +

Je kan water zuiveren op een aantal verschillende manieren. Die verschillende manieren leveren natuurlijk ook verschillende resultaten op. Ameauré tracht enkel de allerbeste waterkwaliteit te bieden. Om een duidelijk onderscheid te maken tussen de specifieke zuiveringssytemen van Ameauré en andere zuiveringssystemen, staat overal het logo op bedrukt. Je kan ons logo herkennen aan de roze en blauwe kleuren, dikwijls gepresenteerd door een cirkel rondom de tekst en swirl die een hart voorstellen. Zie je dit logo? Dan weet je dat je water van absolute toppkwaliteit is.

Wat is het verschil tussen een 3, 4 of 5 weg kraan? +

Het getal 3, 4 of 5 is gelijk aan het aantal functies dat de kraan heeft. Standaard zitten er op een kraan 2 functies, namelijk warm en koud leidingwater. Een kraan met 3 functies heeft dan bijvoorbeeld ook ambient gezuiverd water. Een kraan met 4 functies heeft daarboven ook chilled gezuiverd water en een kraan met 5 functies heeft bovenop alle voorgaande ook nog eens bruisend water.

Is een kraan alleen voldoende? +

Nee. Een kraan kan op zich geen water zuiveren, koelen of carboniseren. Er staat altijd een toestel onder de gootsteen dat die functies vervult. Enkel met een staande dispenser voor bedrijven zit de koel- en bruis functie ingebouwd. Daarom staan de kranen bij ons bij de accessoires. Toestellen zijn universeel, dat wil zeggen dat je elke soort toestel op elke soort kraan kan aansluiten.

Hoe bestel ik een systeem? +

Om de allerbeste service te garanderen, komt er voorafgaand een bestelling even een medewerker van ons langs. De prijs van een waterzuivering is immers afhankelijk van het type kraan, de waterkwaliteit, uw wensen en extra opties. Samen met u laten we kort de verschillende mogelijkheden zien. Zo zijn wij er zeker van dat we het juiste systeem in de juiste keuken zetten, en is uw offerte echt 100% op maat. Heeft u interesse om een systeem te bestellen, een offerte of informatie te verkrijgen? Bel ons op : 03 899 41 19 of mail ons op info@ameaure.be of vul hieronder het contactformulier in. Deze dienstverlening is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend, en dient om u een absolute topkwaliteit te kunnen garanderen.

Kan ik ter plaatse een voorstel ontvangen? +

Ja. We kunnen iemand langs sturen die met u alle opties kan overlopen. Aparte kraan - 3 wegkraan - verschillende modellen - installatiemogelijkheden. We trachten een ongeziene service te bieden naar al onze klanten.

Geven jullie garantie? +

Op het zuiveringssysteem staat 20 jaar garantie. Waarom zo lang? We werken enkel met hoogwaardige grondstoffen. Dat geeft een enorme levensduur aangezien we ze kunnen regenereren.

Hoe kan ik jullie bereiken? +

Via ons algemeen telefoonnummer 03 899 41 19 of ons algemeen emailadres : info@ameaure.be. Bent u klant? Dan hebt u een eigen servicenummer. Op deze manier wordt u onmiddelijk verder geholpen en zijn we altijd bereikbaar.

Kost het maken van offerte geld? +

Nee. Een offerte op maat is gratis en vrijblijvend.

Moet ik Ameauré zelf installeren? +

Neen. Wij hebben onze interne technici die op een nette manier Ameauré integreren. Er wordt met u ook eerst een installatie procedure overlopen, zodanig dat u weet wat de mogelijkheden zijn. We hebben systemen voor op of onder de gootsteen, en verschillende kranen en taps. Ameauré wordt op zo'n manier geïntegreerd dat u niet alleen geniet van erg zuiver water, maar ook van een mooie afwerking.

Verbruikt de installatie veel elektriciteit? +

Neen. Meer nog, onze standaardinstallatie - gezuiverd natuurlijk water - verbruikt zelfs géén elektriciteit. Enkel wanneer u ook gekoeld water wil, verbruikt u. Onze koelsystemen zijn echter uitgerust met een energieopslag waardoor het verbruik te verwaarlozen is.

Hoe lang bedraagt de tijd tussen bestelling en installatie? +

Bij een standaardinstallatie trachten we binnen 7 dagen bij u te installeren. Bij niet standaardprocedures plaatsen we meestal binnen 1 maand.

Heb je een vraag? Contacteer ons.

Heb je vragen, suggesties of interesse in onze waterkoelers, waterfilters of multifunctionele bruisend water kranen? Wij horen graag van je!

Offertes, aanvragen en/of verzoeken om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken, zijn gratis en vrijblijvend.