Multifunctionele bruisend water kranen. Het grootste assortiment in België.

Wat zijn multifunctionele bruisend water kranen?

Multifunctionele bruisend water kranen zijn keukenkranen die naast warm en koud leidingwater ook ambient gezuiverd water, gekoeld gezuiverd water én bruisend gezuiverd water schenken. Ons gamma telt 6 prachtige modellen in 8 verschillende afwerkingen.

De kraan wordt op de gootsteen gezet. Onder de gootsteen wordt een CO2 fles, een waterzuivering en -koeler geplaatst. Op die manier is je water altijd op temperatuur, altijd beschikbaar en heerlijk van smaak.

Bekijk hieronder onze modellen of vraag meteen een offerte.

Functies

 • Koud leidingwater
 • Warm leidingwater
 • Zuiver ambient natuurlijk water
 • Zuiver gekoeld natuurlijk water optioneel
 • Zuiver gekoeld bruisend water optioneel

Afwerkingen

 • Chromé
 • Geborsteld chroom
 • Geborsteld nikkel
 • Mat zwart
 • Mat wit
 • Geborsteld goud
 • Rosé goud
 • Zwart nikkel

Smaakvol zuiver water. Getest in erkende laboratoria.

Verwijdert lood

Met een reductie boven de 98%, biedt het een uitstekende bescherming tegen lood in het drinkwater.

Antibacteriëel

De antibacteriële werking van de filter beschermt tegen microbiologische vervuilers zoals e.coli, cryptosporidia en giardia lamblia cysten.

Verwijdert chemicaliën

De extra module met PPAC biedt een zeer sterke bescherming tegen desinfectiebijproducten, hormoonverstoorders, PFOS, ea.

Behoud van mineralen

Ondanks zijn uitstekende bescherming tegen vervuilende stoffen, blijven de aanwezige en noodzakelijke mineralen perfect behouden.

De juiste zuurtegraad

Wist je dat vele filters de zuurtgraad negatief beïnvloeden? Ameauré daarentegen behoudt een gezonde licht alkalische zuurtegraad van het water.

Getest in Belgische laboratoria

Onze Performance systemen worden extra getest in onafhankelijke erkende laboratoria in Vlaanderen. Zo zie je een duidelijk verschil voor en na zuivering.

Installatie. Eenvoudige plaatsing onder de gootsteen.

waterzuivering

Enkel natuurlijk water.

Wanneer je kiest voor enkel natuurlijk gefilterd water, dan is er geen elektriciteit nodig. Het toestel is zeer compact en past op een A4 blad. De diepte van de waterzuivering bedraagt slechts 7cm. Niet zeker van de mogelijkheden? Vraag het aan een specialist.

Contacteer ons
waterzuivering

Natuurlijk en bruisend water.

Kies je voor een waterzuivering die naast natuurlijk water ook gekoeld en bruisend water schenkt? Vul dan onderaan ons contactformulier in. Een medewerker zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Zo kunnen we samen even de mogelijkheden overlopen en krijg je een offerte op maat. Deze dienstverlening is volledig gratis en vrijblijvend.

Contacteer ons

Waar moet je op letten bij de aankoop van een bruisend water kraan?

Plaatsing

De aansluiting van een multifunctionele kraan is niet zo vanzelfsprekend. Daarom zijn onze techniekers gespecialiseerd in de montage van deze kranen. Je hoeft zelf niets voor te bereiden. Ameauré verzorgt jouw installatie op een nette en professionele manier. De duurtijd van een installatie neemt zo'n anderhalf uur in beslag.

Kwaliteit

De kwaliteit van kranen verschilt enorm van leverancier tot leverancier. Wij werken uitsluitend met de meest toonaangevende kranenbouwers ter wereld en garanderen topkwaliteit. Zo ben je zeker dat je vele jaren plezier beleeft aan jouw bruisend water kraan.

Het water

Het water dat uit je multifunctionele kraan komt is maar zo goed als de koeler en de waterzuivering onder de gootsteen. Met een zuivering van Ameauré garandeer je water met een heerlijke smaak, behoud van mineralen en ontdaan van chemische stoffen.

Heb je een vraag? Contacteer ons.

Heb je vragen, suggesties of interesse in onze waterkoelers, waterfilters of multifunctionele bruisend water kranen? Wij horen graag van je!

Offertes, aanvragen en/of verzoeken om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken, zijn gratis en vrijblijvend.