Performance Waterzuivering

Natuurlijk gezuiverd water

Smaakvol, gezuiverd water uit je keukenkraan! Onze waterfilter wordt geplaatst onder de gootsteen en verwijdert zware metalen, bacteriën en chemicaliën , terwijl het de pH en mineralen behoudt.

Marianne Van den Broeck

Wij genieten reeds 8 maanden van het lekker water dankzij het filtersysteem van Ameauré. Onze keuze voor dit systeem werd vooral bepaald door de deskundige uitleg, het gezonde proces dat water levert met behoud van belangrijke mineralen, de lekkere smaak en zeker ook de klantvriendelijkheid. Kortom een echte meerwaarde, de investering waard!

Zo krachtig. Zo veelzijdig.

Super compact

Onze waterfilter beneemt amper ruimte. De filter past op een A4 blad en wordt tegen de zij- of achterwand in het kastje onder de gootsteen geïnstalleerd.

Geen elektriciteit

Voor zuiver ambient water heb je geen elektriciteit nodig. Het systeem werkt perfect op de aanwezige druk van het leidingwater.

Verwijdert lood

Met een reductie boven de 98%, biedt het een uitstekende bescherming tegen lood in het drinkwater.

Antibacteriëel

De antibacteriële werking van de filter beschermt tegen microbiologische vervuilers zoals e.coli, cryptosporidia en giardia lamblia cysten.

Verwijdert chemicaliën

De extra module met PPAC biedt een zeer sterke bescherming tegen desinfectiebijproducten, hormoonverstoorders, PFOS, ea.

Getest in Belgische laboratoria

Onze Performance systemen worden extra getest in onafhankelijke erkende laboratoria in Vlaanderen. Zo zie je een duidelijk verschil voor en na zuivering.

Behoud van mineralen

Ondanks zijn uitstekende bescherming tegen vervuilende stoffen, blijven de aanwezige en noodzakelijke mineralen in het leidinwater perfect behouden.

Gemakkelijk te verhuizen

Met een garantie van 20 jaar hebben we ervoor gezorgd dat het systeem in een handomdraai verhuisd en opnieuw geïnstalleerd kan worden.

Lange garantie

Met een Performance geniet je van 20 jaar garantie. Dat staat bij een gemiddeld gezin gelijk aan 36.500 liter water!

Installatie. Eenvoudige plaatsing onder de gootsteen.

waterzuivering

Enkel natuurlijk water.

Wanneer je kiest voor enkel natuurlijk gefilterd water, dan is er geen elektriciteit nodig. Het toestel is zeer compact en past op een A4 blad. De diepte van de waterzuivering bedraagt slechts 7cm. Niet zeker van de mogelijkheden? Vraag het aan een specialist.

Contacteer ons
waterzuivering

Natuurlijk en bruisend water.

Kies je voor een waterzuivering die naast natuurlijk water ook gekoeld en bruisend water schenkt? Vul dan onderaan ons contactformulier in. Een medewerker zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Zo kunnen we samen even de mogelijkheden overlopen en krijg je een offerte op maat. Deze dienstverlening is volledig gratis en vrijblijvend.

Contacteer ons

Tips bij de aankoop van een waterfilter

Inox behuizing

Koop nooit een waterfilter in een plastic behuizing. Plastic is een poreus materiaal waarin bacteriën zich kunnen nestelen en biofilms vormen. Hygiënische producten werken met inox, dat is een non-poreus materiaal en geeft bacteriën geen kans.

Kwaliteit

De kwaliteit van waterfilters verschilt enorm. Zo zijn er omgekeerde osmoseapparaten die alle minderalen uit het water halen en enkel maar zouten terug toevoegen. Ons leidingwater bevat heel wat gezonde mineralen die behouden moeten blijven.

De smaak

De smaak van het water kan na filtratie anders zijn dan ervoor. De juiste balans voor de smaak ligt tussen het behoud van de mineralen en het verwijderen van chemische producten. Wil je weten hoe ons water proeft in vergelijking met je leidingwater? Dan bezorgen we je graag een gatis staaltje.

Testing door onafhankelijke laboratoria

Wil je zeker weten dat je waterfilter werkt, vraag dan steeds een labotest voor je een aankoop doet. Check of de test die je te zien krijgt uit een erkende laboratorium in Vlaanderen komt, en dat er op de juiste parameters werd getest.

Heb je een vraag? Contacteer ons.

Heb je vragen, suggesties of interesse in onze waterkoelers, waterfilters of multifunctionele bruisend water kranen? Wij horen graag van je!

Offertes, aanvragen en/of verzoeken om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken, zijn gratis en vrijblijvend.