Ameauré streeft ernaar om een perfecte service te bieden.
Onze klanten aan het woord.

Als apotheker kies ik voor gezondheid van binnenuit . Daarom hebben we geopteerd voor de efficiënte filter van Ameauré. Heerlijk water dat zelfs door onze hond wordt verkozen boven niet gefilterd water. Ik kan het iedereen aanbevelen !

- Karin Gielen - Apotheker

Graag wil ik jullie toch even laten weten dat ik content ben met onze waterkeuze. Lekker water en kids zijn er zot van! Ik vind tappen van een kraantje een heel goede stimulans! De investering vind ik dubbel goed, je sleurt niet meer met flessen en t'is consequent! Alleen flessenwater drinken, maar aan de andere kant soep koken, aardappels, rijst… al de rest, onmogelijk met flessen en niet logisch! Ik ben overtuigd dat we de in-out balans van ons leven moeten verzorgen en dat het juiste water drinken zeker een belangrijke stap is in de juiste richting!

- Dr. Marijke Aerts - Gynaecologe

Heel goede service, grote klantvriendelijkheid. Het water is heel erg lekker. We serveren het water in onze kinesitherapiepraktijk omdat het belang van zuiver water zo groot is voor ons lichaam. Het heeft een helend effect voor lichaam en geest. Ik zou het iedereen aanraden. Een investering voor je toekomst en die van je kinderen.

- Marieke Maris - Osteopaat

Excellent service!! I can now happily enjoy tasty water without any contamination.

- Jolanta Milukiene

Ten eerste 'lekker' water wat zeker de gezondheid ten goede komt! Geen balast en sleuren met flessen. Zuiver water recht uit de kraan om thee te maken, zuiver water om de koffiemachine mee te vullen... duurzaam en helemaal aan te raden... Nu de zomer tegemoet met de nieuwe siropen + Ameauréwater, benieuwd?!

- Noelle SCHEPENS

Prachtig toestel gekocht bij hen - drinkwatersysteem met bubbels - prachtige service en service na-verkoop. Een aanrader.

- Idee Crealuna

Na 4 maanden hebben wij ons eerste onderhoud gehad van ons drinkwatersysteem. Hieruit bleek dat het een enorme meerwaarde geeft om het water te zuiveren. Al onze leden reageren enthousiast op het lekkere water. Je proeft echt dat het zuiver water is. Een aanrader voor iedereen die graag water drinkt en of met gezondheid bezig is.

- LA GYM PREMIUM

Sinds 1 jaar hebben wij de waterfilters van Ameauré. Geen gezeul meer met waterflessen in plastiek of glas! Zeer deskundige uitleg en service van de firma. We hadden die waterfilters al veel langer moeten plaatsen: het water smaakt héérlijk!

- Mieke Vanhullebusch

Wel even getwijfeld of we deze dure aankoop gingen doen. Maar dan toch de knoop doorgehakt. Sinds enkele weken kunnen we nu genieten van gezuiverd water en nog geen enkele seconde spijt van gehad. Het verschil van smaak met gewoon kraantjeswater is enorm. Blij dat we niet terug zijn overgeschakeld naar flessenwater en zo toch ook de plastiekberg wat mee kunnen verminderen. En vooral ook blij te weten dat wij en onze kinderen nu veel minder schadelijke stoffen binnen krijgen.

- Ann Verhaegen

Water zet aan tot leven. En zo geschiedde. Na een hele tijd piekeren over waterkwaliteit en zoeken naar een alternatief voor de massa's plastic wandelden Ameauré haar warmhartige bezielers ons tegemoet. En ja, nu sinds een jaar geleden sprankelt het zachte heldere frisse heerlijke water in onze glazen en flessen te huize Fonteyn-Peeters. Niet alleen zijn wij zéér te spreken over de kwaliteit van het water dat we nu intens nuttigen ook de steeds hartelijke, kordate en warme opvolging door heer Koen sterken immer de Ameauré-familie Fonteyn-Peeters band. Schol!!!

- sofie fonteyn

Sinds vandaag in het bezit van een Ameauré installatie. Tijdens het oriënterend gesprek een zeer goede uitleg gekregen over het systeem, en drinkwater in het algemeen. Daarnaast na het water geproefd te hebben wat het contactpersoon van Ameauré meegebracht had, waren mijn vrouw en ik meteen razend enthousiast. De goede en persoonlijke benadering, het kwaliteitsproduct en de essentie van écht schoon drinkwater brachten ons er toe dat we meteen 1 Ameauré systeem gekocht hebben voor thuis, en 1 voor onze zoon die studeert en een kot bewoont. Ook hierin dacht ons contactpersoon mee, en stelde naast goede condities ook voor, dat wanneer onze zoon zijn studie voltooid heeft, Ameauré de verhuizing voor het Ameauré systeem voor hun rekening neemt. We zijn blij dat wij nu voortaan samen met onze kinderen, en wellicht kleinkinderen ons kunnen verzekeren van heerlijk en schoon drinkwater.

- Richard Colen

Heel goede service. een duidelijke uitleg over het systeem. De plaatser verwittigde ons dat hij een beetje later ging zijn dan gepland. Heel correct in het naleven van de gemaakte afspraken, heel vriendelijk en duidelijke factuur. Het water smaakt veel zachter, zonder chemische smaak. Ook bij de koffie smaak je het verschil.

- annemie van hoyweghen

Sinds een kleine week heb ik het eindelijk gefilterd water via Ameauré. Geen gezeul meer met flessen maar lekker water uit de kraan. Het water smaakt zo lekker. Sinds ik het gefilterd water heb, drink ik zelf meer dan voordien. Het is zelfs zo dat ik water van thuis meeneem naar 't kantoor in plaats van het water te drinken uit de waterkoelers daar :-). Ook de opvolging en de informatie die ik kreeg van Olivier was zeer accuraat. De installatie gebeurde vlekkeloos door Koen en er werd zeer netjes gewerkt. Een dikke pluim voor deze twee! Ik kan het iedereen aanbevelen!

- Nelly Ehab

Zeer goede service , klant vriendelijk , het water is dus zeker anders dan vroeger , zeker een aanrader om eens contact met op te nemen , geen spijt van de investering , top team , grtjs Fabiola en Luc.

- luc celis

Gemakkelijk systeem, enkel kraan open draaien voor lekker water. Geen gesleur meer met flessen, geen plastick vervuiling

- Brigitte De Flo

Wij drinken al een aantal jaar leidingwater met flesfilters. Wij zijn op zoek gegaan naar een gebruiksvriendelijke alternatief en per toeval en na wat opzoekwerk op het internet terecht gekomen bij Ameauré. Een vertegenwoordiger is langsgekomen, volledig vrijblijvend, met een heel duidelijke en interessante uitleg over kwaliteit van leidingwater en wat hun systeem te bieden heeft. Wij hebben niet getwijfeld en zijn overgeschakeld op dit systeem. Een week na de bestelling werd het systeem reeds geïnstalleerd., super vlot en proper en een goede uitleg. Het water is top! Het eindresultaat: een tevreden klant!

- Ilse Van Hoyweghen

Water is een luxe, maar dat beseffen we niet altijd, of we staan daar niet altijd bij stil, toch niet genoeg. Maar als je van die luxe nog meer luxe kan maken en er lekker drinkbaar water uit de kraan komt, dan is dat Ameauré!

- Annemie Du Bin

Perfecte service & aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van het water!

- kris sergooris

Dit is echt iets degelijk! Zeer lekker water! Nu ons milieu zware klappen krijgt, komt dit als geroepen, ik geloof hier in, gezondheid boven alles! Vooraf : je wordt vriendelijk aangesproken, er wordt je niets opgedrongen. de informatie die je krijgt is helemaal af, veelzeggend, duidelijk! Installatie : zeer goed gedaan, degelijk materiaal Service : pico bello dienst na verkoop!

- Martina Maes

Wij begeleiden al meer dan 15 jaar mensen naar een gezondere levensstijl. Veel water drinken is hiervan een essentieel onderdeel. Het is daarbij belangrijk dat het water gezuiverd is van alle verontreinigingen. We waren al enige tijd opzoek naar een goed en eenvoudig systeem dat dit mogelijk maakt. Van de verschillende zaken dat we onderzocht hebben, heeft Ameauré (onder andere door hun deskundigheid) ons het meest vertrouwen gegeven om met hen in zee te gaan. We hebben er het volste vertrouwen in dat we de juiste keuze gemaakt hebben voor onze gezondheid!

- Werner Cornette

Ik heb de installatie sedert ruimschoots 2 jaar- heb inmiddels de koolstoffilter laten vervangen maar voor het overige geen euro extra uitgaven gehad; Ik was eerlijk gezegd wel even geschrokken van de installatiekosten maar zowel de feitelijke installatie als het gebruikte materiaal verantwoorden deze kleine investering. Wij hebben sedertdien geen winkelwater meer gekocht Een aan te raden ingreep Hugh Francot

- Hugo Francot

Reeds 13 maanden gebruiken we gezuiverd drinkwater. Het is echt lekker en niet meer te denken in de keuken. Geen gesleur met flessen. Prima service. Geïnstalleerde kraan werkte niet goed, en werd zonder problemen vervangen tijdens onderhoudsbeurt ( na 1 jaar ) TOP

- Hedwig Neukermans

Sinds twee weken hebben we een nieuwe keuken en hebben we de kraan en de bijhorende filter voor gezuiverd water van Ameauré laten installeren. Water smaakt nu zoals het hoort te smaken... zonder chemische nasmaak. Ons bruiswater maken we met de Sodastream en ook hier proeven we een duidelijk verschil. Koffie en thee winnen aan smaak. Vriendelijke en vlotte installatie met de nodige uitleg achteraf. De mooie waterflessen als kadootje zijn zeker een fijn extraatje!!!

- Kelly De Smet

ten eerste 'lekker' water wat zeker de gezondheid ten goede komt! Geen balast en sleuren met flessen. Zuiver water recht uit de kraan om thee te maken, zuiver water om de koffiemachine mee te vullen... duurzaam en helemaal aan te raden... Nu de zomer tegemoet met de nieuwe siropen + Ameauréwater, benieuwd?!

- Noelle SCHEPENS

Zéér vriendelijk , heel goede service , top personeel, mooi geïnstalleerd en natuurlijk zéér lekker water !!!! Super in orde , een echte aanrader!!!

- Cedric Vanmaele

We hebben het nu al een tijdje, maar het is zo goed te zien aan onze poezen, die hun water is nu steeds op. Dat was daarvoor nooit het geval. Het water smaakt ook goed. Ook de mensen die er van proeven hier vinden dat. En de service is ook altijd top. Wij zijn dus ZEER tevreden, en zouden dit aan iedereen aanraden. Groetjes Zita

- Zita De Roover

Na onze zoektocht op het internet naar een kwaliteitsvol drinkwatersysteem zijn we terecht gekomen bij Ameauré. Eerste contact verliep vlot en vriendelijk, afspraak werd stipt nagekomen.De medewerker heeft ons een vakbekwame uitleg gegeven zonder druk van aankoopverplichting.De installatie werd snel en vakkundig uitgevoerd. Het water smaakt inderdaad zoals het zou moeten smaken.Geen bijsmaakjes meer en heerlijk om te drinken.Eenvoudig de karaf bijvullen en je kan weer verder.Geen dure aankoop meer van flessenwater en vooral een hoop plastic afval gespaard. Zeker een aanrader.

- Marleen Goris

Super tevreden over mijn drinkwaterzuivering met 5-wegkraan in de keuken. Omdat dit zo handig is drink ik nu meer lekker, gezond water, gekoeld en zowel plat als bruis. Het hele systeem neemt weinig plaats en de installatie ervan verliep snel, professioneel en vlot, de communicatie met de leverancier/installateur bijzonder aangenaam. Bovendien ben ik verlost van al dat plastiek en het gesleep met flessen. De mooi vormgegeven kraan is een meerwaarde in mijn keuken. Als laatste belangrijke punt, de prijs is zeer competitief met andere merken.

- Addy van der rijk

Super blij met de systeem en de dienst na levering ! Zou deze aan iedereen aanbevolen 👌

- Creative Design

Wij zijn zeer blij met Ameaure' Zeer lekker water fris helder en geen onaangename geuren meer . Dit is zeker een aanrader voor iedereen die graag fris en gezond water drinkt. Geen gesleurd meer met plastiek en vuilzakken die altijd vol staan met plastiek om weg te brengen . De plaasters zijn zeer goed in het plaatsen van het toestel . Ik ben zeer tevreden .

- erik emmers

We zijn blij dat we deze aankoop hebben gedaan. Zuiver drinkwater is toch wel belangrijk. Wij gebruiken geen ander water meer. Firma is direct bereikbaar en de service is heel goed. We raden het iedereen aan.

- Griet Donckers

Superhandig - in combinatie met sodastream altijd lekker water in huis en geen gesleur meer met bakken of flessen

- Lisette Van Hal

Sinds 2 jaar hebben we de filter. We zijn er ongelooflijk tevreden van! We drinken nu veel meer water. Onze PMDzak is véél minder gevuld en het sleuren met water is voorgoed voorbij. Voor spuitwater vullen we de Sodastream fles ook met ons water! Het water proeft duidelijk zachter en lekkerder.

- Hilde Teunens

Geen gesleur meer met flessen en een uitstekende kwaliteit van water. Chloor geur en smaak van het kraanwater is ook volledig verdwenen. Zeer tevreden met mijn aankoop!

- Agnes Goeyvaerts

Een nieuwe keuken vraagt ook om een nieuwe kraan. Wij kochten deze niet bij onze keukenbouwer maar wel bij Ameauré in Herent en zijn supertevreden. Heerlijk om gewoon rechtstreeks uit de kraan niet alleen gewoon warm en koud water te krijgen maar ook gekoeld water én gezuiverd water én ook bruisend water. Supermooie en praktische kraan. Geen minuut spijt van onze aankoop. Heel erg aanbevolen.

- Eleonora Holtzer

We are lucky to have found this company. A product (special water softener) we were interested in was not sold in our local area so I contacted this company. Despite we are located in Luxembourg, this Belgian company tried to accomodate us. They can communicate in English very well too. We asked lot of technical questions and got detailed answers. The person in charge was friendly and answered honestly, even about the weak points of the product. They were never pushy to sell us the product too. Also they spontaneously contacted us to make sure if everything is okay with the product after sales. Strongly recommended.

- Asatsuki

Nu al meer dan een jaar lekker en zuiver kraantjeswater bedankt Ameauré! Geen gesleur met flessen water. Service dienst is ook super en afspraken altijd correct.

- Michael Peremans

Wij genieten reeds 8 maanden van het lekker water dankzij het filtersysteem van Ameauré. Onze keuze voor dit systeem werd vooral bepaald door de deskundige uitleg, het gezonde proces dat water levert met behoud van belangrijke mineralen, de lekkere smaak en zeker ook de klantvriendelijkheid. Kortom een echte meerwaarde, de investering waard !

- Marianne Van den Broeck

Lekker water, en we zien elk jaar dat er veel vervuiling vast zit in de filters, die drinken we dus niet op. Dus dank

- Bert Van Ussel

De oplossing van de toekomst! Nooit meer sleuren met flessen, geen afval en niet te vergeten SUPER LEKKER water. Als kerst op de taart bieden ze ook een top service. Een echte aanrader!!!

- Marie-Lynn Van Kerckhoven

Super en persoonlijke bediening, fijne bubbels in ons spuitwater. Wij zijn fan!

- Victoria Beernaert

Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties of interesse in onze waterkoelers, waterfilters of multifunctionele bruisend water kranen? Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen!

Logo Ameauré

Offertes, aanvragen en/of verzoeken om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken, zijn gratis en vrijblijvend.

* Ik ga hierbij akkoord met de Privacy Policy van Ameauré.