Waterkoeler - Staand model

Minimal Dispenser

Kamertemperatuur

Gekoeld

Bruisend

De meeste complete en compacte waterdispenser. Geen gedoe met flessen of bidons. Perfect voor elk bedrijf dat kwaliteit, ruimte en design belangrijk acht.

Gratis offerte?Lees meer

Zo compact. Zo compleet.

Natuurlijk en bruisend

Met deze waterdispenser schenk je gezuiverd natuurlijk en bruisend water, op kamertemperatuur of gekoeld.

Zuivering

Het water van de dispenser wordt gezuiverd op chemicaliën, bacteriën en zware metalen. Dit met respect voor het behoudt van mineralen.

Onderhoud

Met een gigantische capactiteit van 5600 liter per cartridge, is er bij deze waterdispenser amper onderhoud nodig.

Fluisterstil

Door zijn magnetische ophanging werkt dit toestel zonder lawaai te maken. Geen gezoem op de werkvloer.

Super compact

Onze Office waterdispenser beneemt amper ruimte. Met zijn 24cm breedte is dit het meest compacte toestel op de markt.

Altijd controle

Met de free flow functie heb je totale controle over de hoeveel water die je wil tappen.

Vortex

De koeling werkt onder hoge druk. Het water spuit in een vortex langs de interne wanden en voorkomt zo de vorming van biofilms.

Touch

De basisversie werkt met handige drukknoppen die zich bovenaan het toestel bevinden. Geweldig eenvoudig en duurzaam.

Touchless

De beste hygiëne bereik je door te werken met onze aanraakvrije bediening. De flow wordt gecontroleerd vanop een afstand van minder dan 15mm.

Met of zonder bruisend water?
Aan jou de keuze.

Specificatie
Afmetingen (LxBxH) 170 x 246 x 1040 mm
Soorten water Kamertemperatuur, gekoeld en/of bruisend
Regelbare temperatuur 3°C - 12°C
Capactiteit per filter 5600 liter
Capactiteit koeling 25 liter/uur
Vraag een offerteDownload de technische fiche

Design x Functionaliteit. Oogt prachtig op de werkvloer.

Tips bij de aankoop van een waterkoeler

Inox behuizing

Het is raadzaam om waterkoelers in een plastic behuizing te vermijden. Plastic is een poreus materiaal waarin bacteriën zich kunnen nestelen en biofilms kunnen vormen. In plaats daarvan is het beter om te kiezen voor hygiënische producten die gebruikmaken van roestvrij staal (inox). Roestvrij staal is een non-poreus materiaal dat bacteriën geen kans geeft om zich te ontwikkelen. Bij de aanschaf van een waterkoeler is het dus verstandig om te kiezen voor een model met een inox behuizing om een optimale hygiëne te waarborgen.

Kwaliteit

De kwaliteit van waterkoelers kan aanzienlijk variëren. Sommige koelers verwijderen alle mineralen uit het water, bieden geen bacteriële veiligheid of zuiveren het water helemaal niet. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze waterkoelers zijn uitgerust met geavanceerde waterfilters van topkwaliteit. Deze filters zuiveren het inkomende water van chemicaliën, zware metalen en bacteriën, terwijl alle belangrijke mineralen behouden blijven. Op deze manier kunnen jij en je personeel genieten van heerlijk en gezond drinkwater.

Testing door onafhankelijke laboratoria

Als je exact wilt weten hoe goed een waterkoeler werkt, raden we aan om altijd een labotest te vragen voordat je tot aankoop overgaat. Controleer of de test afkomstig is van een erkend laboratorium in Vlaanderen en of er getest is op de juiste parameters. Op deze manier kun je verzekerd zijn van de kwaliteit en prestaties van jouw waterkoeler.

Financiële rendabiliteit

Bij Ameauré erkennen we dat de financiële rendabiliteit van een waterkoeler afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de levensduur, capaciteit van de filters en onderhoudskosten. Daarom hebben we ervoor gekozen om altijd te werken met duurzame materialen en filters met een aanzienlijke capaciteit, wat resulteert in lagere onderhoudskosten dan het gemiddelde. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen in vergelijking met de aankoop van flessenwater.

Heb je een vraag? Contacteer ons.

Heb je vragen, suggesties of interesse in onze waterkoelers, waterfilters of multifunctionele bruisend water kranen? Wij horen graag van je!

Offertes, aanvragen en/of verzoeken om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken, zijn gratis en vrijblijvend.